Уважаеми клиенти,
Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента! При телефонният разговор, Вие трябва да потвърдите:
– вид и количество на изпращаната стока
– цена на доставката – сумата, която ще заплатите на куриерската фирма за извършване на услугата
– сума за плащане – общата сума, която ще заплатите на куриера: цена на поръчаните стоки + цена на доставката

1. Доставка
Доставката на стоки на територията на Република България се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди, съгласно тарифите посочени в сайта на Еконт и в сайта на Спиди и в съответствие с Общите условия за пазаруване.
ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПОРЪЧКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ПРЕД КУРИЕРА, ПРОВЕРЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СТОКАТА В ПАКЕТА !!!
В последно време имаме много случаи на повредена стока / опаковка ОТ КУРИЕРА, но приети от клиента именно защото не е направил тази проверка. Ние плащаме застраховка за всяка наша пратка, но тя е валидна само ако Вие констатирате повредата.
Моля обърнете внимание на изречението най-долу „Желан фиксиран час за доставка(заплаща се допълнително)“! Някои клиенти не обръщат внимание на това изречение и са афектирани от високата цена за доставка а тя е висока, защото са пожелали фиксиран час за получаване!
Срокът за доставка е 1 до 15 работни дни, съгласно Общите условия за пазаруване. Срокът за доставка при икономична куриерска услуга е 2 работни дни, а при експресната услуга – 1 работен ден след обработване и приготвяне на вашата заявка.

2. Разплащане
Вашия избор е:
– Плащане на куриера след като ви достави стоката
– Банков превод(предпочитан от фирми заради фактурата)

Рекламации :
При установяване на дефект или погрешно изпратен артикул, моля не приемайте доставката от куриера! Имате право да се откажете от пратката!
Рекламации се извършват само в момента на доставката. Извън упоменатите случаи, клиентът няма право да откаже заплащането на поръчаните продукти, а ако го направи, ще трябва да поеме куриерските разходи по транспортирането на стоките от и до офиса на АЛ ТРЕЙД ООД Купувачът може да упражни правата си съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, в 7-дневен срок от получаването на стоката, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана.
Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за защита на потребителите. Тази клауза не важи за физически и юридически лица регистрирани по Търговския закон. В такъв случай се прилагат условията на Закона за задълженията и договорите.!
ВНИМАНИЕ! Стоките от секция Разпродажба в по-голямата си част са дефектни като това е обявено в описанието на всеки артикул и не подлежат на рекламация!